Veleprodaja Šunke


U Zemunu

Giros Borko Veleprodaja i Proizvodnja ŠunkeGiros Borko proizvodni pogon je uradjen po najvišim standardima u prehrambenoj industriji, sa vrhunskim higijenskim uslovima i modernom tehnologijom.

Tokom proizvodnje se primenjuje HACCP standard. Trenutno snabdevamo preko 50 ugostiteljskih objekata sa našim proizvodima širom Srbije i konstantno se širimo.

Posedujemo sve potrebne dozvole za rad, odnosno veterinarski broj i koristimo samo visoko kvalitetno meso. Robu vozimo na teritoriji cele Srbije u profesionalno opremeljenim vozilima sa ThermoKing rashladnim uredjajima.

KontaktZa veleprodaju, franšizu i distribuciju pozovite nas na telefon

065 847 4744

Pogledajte našu ponuduPored pilećeg girosa proizvodimo još i:

roštilj meso, svežu roštilj kobasicu, pica šunku, prašku šunku. Ukoliko želite da imate giros istog kvaliteta kao naš možete dobiti već pripremljeno meso od nas, kao i besplatnu obuku Vaših radnika u našem maloprodajnom objektu.

Nastavljajući dugu tradiciju u pripremi girosa evoluirali smo u najsavremeniji pogon za proizvodnju, preradu i veleprodaju mesa za grčki giros sa sedištem u Zemunu, koji ispunjava najzahtevnije zdravstvene i bezbednosne standarde. Ulaganjem neprestanog znanja i primenom najsavremenije mehaničke opreme osiguravamo kvalitet naše proizvodnje. Uz pomoć dugogodišnjeg iskustva, ukusa i sirovina u kombinaciji sa najboljim proizvodnim metodama svakodnevno proizvodimo girosmeso najfinijeg ukusa. Od početka rada usredsređeni smo na visoke standarde kvaliteta što potvrđuje i naša saradnja sa brojnim roštiljnicama, restoranima i brzim hranama. Naša misija je apsolutno zadovoljan kupac.

Proizvodnja Šunke

Šunka je sastavni deo mnogih obroka, idealna za sendviče, neizostavni sastojak pice, pogodna za pripremu salata, savršena kao jutarnja zakuska ili poslužena u vidu predjela. Šunka je specifična i po tome što je njen prirodan ukus odličan slani dodatak bilo kom jelu. Iako je prvi put proizvedena pre vek ipo, šunka je i danas sinonim za predivan ukus i kvalitet u celom svetu.

Šunka prodaja

Naša praška šunka i pizza šunka stekle su svoju reputaciju nenadmašnim kvalitetom, a naša priča nastaje u modernom proizvodnom pogonu sa savremenom tehnologijom za proizvodnju i skladištenje proizvoda. Šunke su ružičaste boje, tamnijih i svetlijih nijansi i intenzivne arome što ih čine prestižnim prehramnbenim proizvodom. Za proizvodnju praške šunke i pizza šunke koristimo najkvalitetnije meso svinjskog buta koje se dalje korišćenjem mašina prerađuje, termički obrađuje i pakuje u rashladne komore za skladištenje. Proizvodnja šunke sprovodi se prema najvišim higijenskim standardima a naši tehnolozi brinu o samom kvalitetu i ukusu proizvoda. Cilj nam je da nastavimo sa modernizacijom tehnologije i opreme kako bi postali vodeći proizvođači šunke vrhunskog kvaliteta.

Šunka cene

Proizvodimo šunku za veleprodaju, ugostiteljske objekte i maloprodrajne objekte prehrambene industrije. Nudimo prašku šunku i pizza šunku sa posebnim pečatom garancije ukusa i kvaliteta u skladu sa specifičnim potrebama naših kupaca. Ukoliko želite najbolju šunku za vaše restorane, pekare, picerije kao i da vašim kupcima ponudite najbolji kvalitet, naša veleprodaja šunke po najpristupačnijim cenama pravi je izbor za vas.